spanje wint voetbal 3 daagse wijhe

Spanje met trainer Imre Jansen is de winnaar van De voetbal driedaagse in Wijhe. De strijd was nog niet zomaar uitgemaakt. Spanje was verzekerd van een plekje maar nog tot het einde van de dag was het onzeker wie de tegenspeler in de finale zou zijn. Het werd uitgemaakt tijdens het trainersspel.

Het ochtend programma bestond deze dag uit een circuit en vijf tegen vijf wedstrijdjes. Het weer was perfect: niet te warm en niet te koud. Daan Jansen, Joost Kappert, Milan Lorkeers en Menno Ruyter wonnen de vijf tegen vijf wedstrijdjes.

Tijdens het trainersspel raakte Ricardo Heerink de lat en haalde daarmee een heel belangrijk punt binnen voor Mexico, dat het team uiteindelijk een plek in de finale opleverde. Wel konden in de poule wedstrijden zowel Brazilië, Italië als Mexico nog een plek in de finale veroveren. Dit plekje was voor Mexico.

De finale was spannend tot de laatste seconde. Mexico kwam op voorsprong maar Spanje kwam tien seconden voor tijd op gelijke hoogte. De verlenging gaf uiteindelijk de doorslag. Spanje won met 2-1 en is daarmee Kampioen van de voetbal 3-daagse 2013. Bij de prijsuitreiking kreeg iedereen een mooi ingelijste foto en een medaille mee naar huis.

De winnaars uit team Spanje:

Menno Ruijter uit Wijhe

Tom van Essen uit Olst

Daan Jansen uit Broekland

Binc Harleman uit Olst

Lynn Oosterwijk uit Olst

Sven Binnenpoorte uit Raalte

Mace Middelkamp uit Broekland

Bas Hobert uit Luttenberg

Maik Groot Koerkamp uit Broekland

Jim Marsman uit Broekland

Na nog even na te genieten van de voetbal 3-daagse begint De Voetbal Academie 30 augustus weer met trainingen op vrijdagen. Kijk op staging2.devoetbalacademie.nl voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.