sophiq op rug eaglesshirt

Sophiq siert komend seizoen de achterkant van het shirt van Go Ahead Eagles. Go Ahead Eagles en Approach Alliance tekenden vrijdag de overeenkomst voor het shirtsponsorschap. Sophiq staat voor software for management.

Approach directeur Michael Knulst: “We hebben deze kans dan ook aangegrepen om Sophiq op de kaart te zetten en samen met Go Ahead Eagles de eredivisie in te gaan. Het is een club met grote potentie voor de toekomst die met verstandig beleid en slimme investeringen voor een stunt kan zorgen in de eredivisie. Als Sophiq kunnen wij ons daarom uitstekend identificeren met Go Ahead Eagles.”

Edwin Lugt, voorzitter van Go Ahead Eagles, is zeer verheugd met de nieuwe shirtsponsor. ‘Wij zijn blij dat Sophiq heeft gekozen voor Go Ahead Eagles om naamsbekendheid te krijgen en wij zullen er alles aan doen om een meerwaarde te zijn voor onze nieuwe shirtsponsor. Als eredivisieclub bieden wij Sophiq onder meer een mooi podium om zich landelijk te profileren. Al onze competitiewedstrijden worden rechtstreeks uitgezonden op FOX Sports Eeredivisie en ook zijn er uitgebreide samenvattingen te zien in het veel bekeken tv-programma Studio Sport.’

Sophiq is een relatieve nieuwkomer in het Nederlandse softwarelandschap, die via sponsoring van Go Ahead Eagles haar bereik en naamsbekendheid versneld wil vergroten. Door een innovatief product te koppelen aan slim en efficiënt beleid ziet het management van Sophiq, vanuit haar kantoor in Nijkerk, mogelijkheden om de concurrentie aan te gaan met de gevestigde orde. Beide partijen hebben een éénjarige overeenkomst met elkaar afgesloten en over het bedrag dat met de sponsordeal is gemoeid, doen beide partijen geen mededelingen.