sharing eten en drinken gaat nostalgie heten

Met de naam verandert ook de insteek van het bedrijf. “Vers, biologisch, authentiek, duurzaam en betaalbaar zijn de woorden die eetcafé Nostalgie oproepen. Geen moeilijke culinaire bereidingen, maar gewoon goed en lekker eten voor een betaalbare prijs is waar het bij ons om draait.”

“Starten met vers afgebakken brood, vervolgen met fijne voorgerechten of huisgemaakte soepen of gelijk kennis maken met de knapperige groentes, mooie eerlijke stukken vlees en vis vergezeld met heerlijke huisgemaakte sauzen, alles is mogelijk. Onze liefde voor de mediterrane keuken stoppen wij niet onder stoelen of banken waardoor ook heerlijke pasta’s bij ons niet mogen ontbreken. Zin in een lekkere lichte maaltijd op een zomerse avond dan hebben wij gezonde goed gevulde maaltijdsalades, extra fijn natuurlijk op ons knusse terras. Iedereen die van lekker eten houdt of dit nou vis, vlees of groenten is kan bij ons nostalgisch genieten.”

Naast de vaste menukaart heeft Nostalgie iedere dag een wisselende hap voor 10 euro. Van deze heerlijke huisgemaakte happen wordt een beperkt aantal gemaakt en op=op.

Eetcafé Nostalgie opent vanaf 4 juli voor het eerst de deuren. Het is te vinden aan Varkensmarkt 4 in Raalte. Elke donderdag tot en met zondag geopend vanaf 17.00 uur. Andere dagen van de week gaat Nostalgie open voor groepen vanaf 10 personen. Bellen kan op nummer 0572-362407, zie binnenkort ook staging2.eetcafenostalgie.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.