shantykoor de stuwzangers in nieuwe outfit

Direct na de opening van het ‘Dagje Mooi Vilsteren (zaterdag om 9.30 uur) vond de première plaats van het nieuwe ‘Stuwzangerslied’ met als tekstschrijver Wim Grondhuis uit Raalte, die overigens zelf aanwezig was.

Aanvankelijk waren er wat geluidsproblemen voor de kerk in Vilsteren. Daarom vond er een herhaling plaats tijdens de eerste sessie in de tent. Dit lied werd goed ontvangen. De publieke belangstelling was volgens de Heinose dirigent Flip Jonkman enorm tijdens de optredens van ‘de Stuwzangers’. ‘De wisselwerking tussen dirigent, koor en publiek was ontzettend leuk’, zo waren de vele gehoorde reacties vanuit het publiek.

Naast de twee optredens bij het Langoedcentrum – waar ook de Burgemeester van Dalfsen aanwezig was – en bij de molen trok het Vilsterse koor enkele malen een volle feesttent. Zo rond de klok van half vijf klonk de finale tijdens ‘Dagje Mooi Vilsteren’. Komende woensdag zingen ‘de Stuwzangers’ tijdens de Oud Hollandse Markt in Lemele. En de zaterdag daarop is een vervolg in Zwartsluis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.