sfeervolle zomerfair bij oostenwind

Basisschool Oostenwind/de Schutse sloot op vrijdag 28 juni samen met de partners van peuterwerk en BSO het schooljaar af met een sfeervolle zomerfair.

De kinderen hebben de afgelopen weken geleerd over groei en leven. Groeiprocessen van planten, bloemen en dieren werden gevolgd, en de kinderen zagen het ontpoppen van een rups tot vlinder, volgden via internet vogels op hun nest en werkten in de moestuin. Een aantal weken gingen de kinderen van Oostenwind naar de school Landstede afdeling groen en dier. Een waardevolle samenwerking waarin studenten van de Landstede gastlessen gaven over het werken in de moestuin. In het hele gebouw werd toegewerkt naar de zomerfair.

Een markt met spelletjes over planten en dieren , zelfgemaakte boeketjes en gerechten. De aanwezigheid van zuivelboerderij de Knapenvelder, zorgboerderij de Stamhoeve, IVN, buxusmuseum Blekkerhoek en de Imker met de bijenkast, zorgden naast de vele onderdelen van de kinderen voor een bloeiend geheel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.