sallands mooiste vanaf nu klassieker

Sallands Mooiste heeft een derde ster gekregen en dat betekent dat het fietsevenement in de NTFU-lijst staat bij de klassiekers. “Daar zijn we zeker trots op”, vertelt Jiffree Wichers Schreur namens de organisatie. “Want daar is er maar een aantal van in Nederland.”

“We hebben er dit jaar ook erg hard aan gewerkt. Zoiets krijg je niet zomaar natuurlijk. Hieraan hebben ook heel veel vrijwilligers, sponsoren, landeigenaren, natuurmonumenten en Staatsbosbeheer en natuurlijk Stichting Jeugdraad Haarle meegewerkt.

De derde ster voor Sallands Mooiste is extra bijzonder, want het was bij de NTFU nog niet eerder voorgekomen dat een club/wielervereniging binnen twee jaar drie sterren heeft weten te behalen.

Voor komend jaar is de organisatie al weer begonnen met de voorbereidingen. “We gaan alles nog meer perfectioneren en er zijn al weer ideeën genoeg. De ambitie is er zeker om van de derde editie een superevenement te maken. Noteer de datum maar vast; 29 juni 2014.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.