sallands mooiste trekt dik 1500 fietsers

De tweede editie van Sallands Mooiste heeft zondag ruim 1500 mountainbikers, wielrenners en fietsers getrokken. De organisatie heeft veel positieve reacties ontvangen over de uitgezette routes, het verloop van het evenement en over de inzet van velen.

Zonder de bijdrage van de vele vrijwilligers, landeigenaren en sponsoren was het evenement geen schim geweest van het uiteindelijke resultaat. De organisatie wil iedereen bedanken voor alles wat ze betekend hebben voor Sallands Mooiste 2013, zowel in de voorbereiding als tijdens het evenement zelf.

Meer foto’s op sallandsmooiste.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.