salland zoekt verkoeling in en om het water

Zomer: hartstikke lekker, maar ook warm. Een ieder zoekt verkoeling op zijn eigen manier. Op de Loswal in Wijhe zoeken de oudere jongeren verkoeling op het bankje onder de grote boom die er staat. De jongere ouderen zoeken verkoeling in het water van de IJssel. Een groepje jongens heeft zelfs de barbecue aangestoken.

Bij Boerhaar zoekt de jeugd verkoeling in het water van de wetering. Op verzoek van onze fotograaf wilden de jongens best even van de brug afspringen. “Maar dan wel die brug verderop, want hier is het water vies.”

Zelf ook een mooie zomerse foto gemaakt? Stuur hem in naar redactie@sallandcentraal.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.