salland centraal zoekt voetbalverslaggevers

Voor onze succesvolle Voetbal Live zoeken Salland en Vechtdal Centraal per direct sportverslaggevers die op zaterdag- en zondagmiddag de tussen- en eindstanden van de voetbalwedstrijden op de Sallandse en Vechtdal-velden in de gaten willen houden. Tijdens de wedstrijd ben je in contact met mensen van de spelende clubs en je volgt Twitter om via Voetbal Live van alle wedstrijden voortdurende de laatste tussenstand te melden.

Direct na de wedstrijden maak je verslagen van de wedstrijden door middel van korte telefonische interviews met betrokkenen. We zoeken een of meerdere verslaggevers met een grote passie voor voetbal, die op deze manier hun eerste stappen in de sportjournalistiek willen maken en die op zondagmiddag tijd hebben.

Interesse of vragen? Mail naar harriekiekebosch@sallandcentraal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.