Home / archiefcentraal / salland centraal zoekt voetbalverslaggevers

salland centraal zoekt voetbalverslaggevers

Voor onze succesvolle Voetbal Live zoeken Salland en Vechtdal Centraal per direct sportverslaggevers die op zaterdag- en zondagmiddag de tussen- en eindstanden van de voetbalwedstrijden op de Sallandse en Vechtdal-velden in de gaten willen houden. Tijdens de wedstrijd ben je in contact met mensen van de spelende clubs en je volgt Twitter om via Voetbal Live van alle wedstrijden voortdurende de laatste tussenstand te melden.

Direct na de wedstrijden maak je verslagen van de wedstrijden door middel van korte telefonische interviews met betrokkenen. We zoeken een of meerdere verslaggevers met een grote passie voor voetbal, die op deze manier hun eerste stappen in de sportjournalistiek willen maken en die op zondagmiddag tijd hebben.

Interesse of vragen? Mail naar harriekiekebosch@sallandcentraal.nl

Lees ook

Hulpdienst ook beschikbaar voor vervoer naar vaccinatielocaties

RAALTE – De Algemene Hulpdienst van de gemeente Raalte staat klaar om vervoer te verzorgen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.