rov krijgt heel raalte aan het puzzelen

Het Raalter Ondernemers Verbond heeft heel Raalte aan het puzzelen gekregen. Afgelopen zaterdag was de laatste dag dat er nog gepuzzeld kon worden in het dorp. En dat er veel gepuzzeld is de laatste weken, dat bleek wel uit alle complete puzzels die ingeleverd waren bij de winkels de afgelopen weken. Vele puzzelaars hebben ook gebruik gemaakt van de kortingsactie die er op een complete puzzel beschikbaar werd gesteld.

Als klap op de vuurpijl was zaterdagmiddag de verloting. Vijftien mooi prijzen, van een televisie, koffferset, pannenset tot kledingbonnen, werden verloot. Dit jaar was het geen vereiste om aanwezig te zijn in het centrum om een prijs te winnen.

Veel mensen bleven zaterdagmiddag in het centrum om de verloting bij te wonen. Op 1 prijs na zijn alle prijzen persoonlijk afgegeven aan de gelukkige winnaars.

Naast de verloting kende het centrum van Raalte deze dag het standwerkersconcours. De standwerkers wilden graag verkopen, maar ook liep er een jury in Raalte die de standwerkers beoordeelde. Wie kon de klant het leukst boeien was één van de criteria. Uiteindelijk heeft de jury aan het eind van de dag bekend gemaakt dat Andre ten Have uit Nieuw Heeten de winnaar is van de wedstrijd. Deze wedstrijd maakte deel uit van het NK.

In de bijlage van dit artikel de namen van alle winnaars.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.