rondleiding heemtuin veermans hof ijsselflora

De werkgroep ‘Heemtuin’ van IVN-afdeling ‘De Grutto’ houdt vrijdagavond 19 juli de laatste rondleiding van het seizoen in ‘Veermans Hof IJsselflora’. Door het verlate seizoen is de tuin dan pas op z’n mooist. Een gids leidt u door de heemtuin, vertelt het ontstaansverhaal en laat u de bloemen, die mooie verhalen in zich verbergen, zien.

De rondleiding duurt ongeveer 5 kwartier en begint om 19.30 uur. Een vrijwillige gift wordt op prijs gesteld. De heemtuin is te vinden aan de Bongerd in Wijhe, vlak naast de Katholieke kerk.

Voor het werk in de heemtuin worden nog steeds vrijwilligers gezocht, die op woensdagavond of donderdagochtend een handje kunnen komen helpen. Meer informatie kan aangevraagd worden op heemtuin@ivn-wijhe-olst.nl of 0570-523937. Zie ook de website: staging2.ivn-wijhe-olst.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.