Home / archiefcentraal / ronald tops te gast bij tour du jour

ronald tops te gast bij tour du jour

Raaltenaar Ronald Tops is 16 juli met damesteam Ronald McDonald huis Groningen te gast bij Tour du Jour. De dames beklimmen tijdens de uitzending de Mont Ventoux op de tacx. De uitzending duurt van 20.30 tot 22.00 uur.

De uitzending komt tussen alle wedstrijden door, waarmee Tops druk is. Hij regelt onder andere de overnachtingen en informeert het begeleidingsteam. Voor de uitzending van Tour du Jour kan het wielrenteam van Ronald Tops nog even opwarmen tijdens de Lus van Roden op vrijdag 12 juli.

Lees ook

‘Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers’

ZWOLLE – “Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers en hun gezinnen”. Dat zegt Gert Harm …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.