ready sport helpt summer event

Ready sport, voorheen Time Out, levert voor het tweede jaar de ballen voor het Summer sport event bij de Leeren Lampe. Leon, hier links op de foto, zegt graag een steentje (balletje) te willen bijdragen aan dit mooie evenement en wenst iedereen veel plezier dit weekend.

Met honderd deelnemende beachhandbal- en volleybalteams is het tweede ‘Summer Event’ van De Leeren Lampe op 5, 6 en 7 juli al twee keer zo groot als de eerste editie in 2012. Op zaterdagavond 6 juli wordt het sportieve gebeuren buiten gecombineerd met een bijzondere afterparty binnen. In verschillende zalen zijn dan tegelijkertijd het Dance Event en de Dance Classics.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.