rallypartners vieren 5 jarige samenwerking

Het is alweer vijf jaar geleden dat de samenwerking tussen Unica Schutte ICT, het Deltion College en het Ministerie van Defensie werd opgestart tijdens de Unica Schutte ICT Hellendoorn Rally.

Ook dit jaar slaan de partners de handen weer ineen om voor alle partijen weer een fantastisch VIP-evenement te organiseren op vrijdag 20 en zaterdag 21 september.

De partners bieden met het VIP-evenement ruim duizend gasten en vmbo-leerlingen een exclusief rallyweekend, waarbij de proeven op de verschillende locaties worden bezocht. Het evenement wordt dan ook aangegrepen om een sportieve ontmoetingsplaats voor bestaande en nieuwe relaties te creëren.

De honderden gasten worden tijdens het tweedaagse rallyweekend ontvangen in het hart van het spektakel op het serviceterrein in Nijverdal, waar de technici de rallyauto’s klaarstomen voor optimale prestaties.

Unica Schutte ICT biedt alweer vijf jaar samen met het Ministerie van Defensie en het Deltion College een unieke formule, waarin het bedrijfsleven, onderwijs en de overheid op een krachtige manier de handen ineenslaan. De drie rallypartners zetten hun expertise in om het evenement op verschillende manieren kracht bij te zetten en leveren daarmee een bijdrage aan de belevenis van de bezoekers.

Het partnership biedt studenten van het Deltion College de kans om in een unieke omgeving praktijkervaring op te doen. Ruim honderd studenten van de mbo-opleidingen Veiligheid & Vakmanschap, Horeca, Orde & Veiligheid, Podiumtechniek & Audiovisuele Productie, Artiest, Motorvoertuigentechniek en Transport & Logistiek leveren dit jaar een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming van het VIP-programma.

Het Deltion College beschikt over een rallyteam en drie rallyauto’s. Het onderhoud van deze auto’s wordt verzorgd door de studenten uit de Deltion Autosportklas. In deze klas zitten studenten van de mbo-opleiding Technisch Specialist Personenauto’s, die naast hun opleiding kennis en ervaring op willen doen gericht op de autosport. Het Ministerie van Defensie heeft de rallyauto’s als onderwijsleermiddel beschikbaar gesteld, met als doel studenten van verschillende opleidingen praktijkervaring op te laten doen.

Meer informatie kijk op staging2.deltion.nl/rallyteam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.