rabobank schenkt inventaris aan verenigingen

Rabobank Salland heeft onlangs inventaris aan verenigingen en stichtingen geschonken, die de bank na de sluiting van een aantal kantoren niet meer gebruikte. Veel verenigingen en stichtingen die klant zijn van Rabobank Salland hebben ingeschreven voor de verloting van de inventaris.

Ruim 250 organisaties werden op de hoogte gesteld dat zij een of meerdere stukken konden ophalen. Door het grote aantal organisaties dat heeft gereageerd, kon alle beschikbare inventaris, van meubilair tot computerschermen en van servies tot perforators, verdeeld worden.

Uit reacties als “Wij zijn heel blij en dankbaar voor alle mooie spullen” en “Wat een prachtig initiatief van de Rabobank” en “Wij zullen het vooral gaan gebruiken om de ‘huiskamer’ in een zorginstelling in te richten”, valt op te maken dat het beschikbaar stellen van de inventaris positief is ontvangen door de diverse organisaties.

Op de foto is te zien hoe de Scouting LOAAH hun spullen ophaalt voor hun nieuw in te richten clubgebouw in Schalkhaar. Rabobank Salland is zeer verheugd dat haar niet meer gebruikte inventaris op deze manier bij veel organisaties nog lange tijd goed kan functioneren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.