publiek geniet van accordeon en harmonica

Het was zondagochtend druk bij de Accordeon- en Harmonicatrefdag bij de Lepelaar op de Eikelhof in Olst. De dag werd voor de vierde keer gehouden. Gelukkig hadden het publiek en de muzikanten beter weer dan afgelopen nacht. Het publiek kon gratis genieten van de muziek, de jeugd genoot vooral van het springkussen.

“De accordeon & harmonicadag was mede dankzij het weer een zeer geslaagd evenement”, laat Peter Vrielink namens de organisatie weten. “Met circa 50 spelers in en rondom de Lepelaar was het een gezellige drukte. In de grote zaal werd op 11.00 uur de opening gedaan door de vrije groep die daarna buiten het publiek, de gehele dag wisten te vermaken. In de zaal waren er de gehele dag optredens van de verschillende spelers en zat het continu vol met luisteraars.”

Verspreid over de verschillende terrassen en in de feesttent zaten er muziekanten te spelen met elk een schare publiek. Met ruim 600 bezoekers waren er dan ook momenten dat er geen stoel meer vrij was in en rondom de Lepelaar.

Meer fotos zijn binnenkort te zien op de website van de Lepelaar staging2.delepelaar.eu en nu al op de facebookpagina van de Lepelaar: staging2.facebook.com/box31.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.