Home / archiefcentraal / premiere stuwzangerslied in vilsteren

premiere stuwzangerslied in vilsteren

Het Stuwzangerslied gaat op zaterdag 6 juli in première in de rooms-katholieke kerk in Vilsteren. Wim Grondhuis uit Raalte maakte het lied op de melodie van het Vader Abraham-orkest. Dirigent Flip Jonkman maakte er een arrangement van voor het Vilsterse Shantykoor De Stuwzangers.

De première begint om 9.30 uur. Na de ppening van Dagje Mooi Vilsteren zingt het koor het Stuwzangerslied met aansluitend The Rose of Allendale. Dit lied is bewerkt door Jannes Kleene en Flip Jonkman. Tekstschrijver Wim Grondhuis hoopt bij de première aanwezig te zijn.

Het koor De Stuwzangers verzorgen komende zaterdag maar liefst vijf optredens, waaronder twee in de tent. Liefhebbers van deze gezellige muziek worden dan ook duidelijk tegemoet gekomen. Onlangs hadden De Stuwzangers veel succes tijdens Goede maatjes met Raalte en tijdens het Groot Hanze Shantyfestival in Hattem.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.