politie geeft cadeau aan meisjes na tip

De politie heeft de meisjes die geholpen hebben bij het oppakken van een schennispleger een cadeau gegeven. De meisjes hadden de politie gewaarschuwd en het kenteken van de verdachte opgeschreven. Daardoor kon de politie op 29 juni een 24-jarige man uit Wijhe aanhouden.

De aangehouden man wordt verdacht van schennispleging. Even voor hij opgepakt werd, waren twee meisjes van twaalf en dertien jaar uit Raalte slachtoffer geworden van de man. De man was in zijn auto naast hen komen rijden op de Burgemeester Kerssemakerstraat en pleegde vervolgens voor hen zichtbare, onzedelijke, handelingen. De meisjes sloegen alarm. Op basis van het kenteken en het signalement kon hij in zijn woning worden aangehouden. De man zit vast voor nader onderzoek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.