ook diensten in schreeuwveiling wesepe

Niet alleen voorwerpen, maar ook diensten gaan op de zaterdagmiddag van de Zomerfeesten in Wesepe onder de hamer van veilingmeester Jan Hartkamp. Zoals elk jaar staat de zaterdagmiddag weer in het teken van de Schreeuwveiling.

Van vrijdag 16 tot en met zondag 18 augustus viert Wesepe de jaarlijkse Zomerfeesten. De veiling vindt plaats op zaterdag 17 augustus van 16.15 tot 18.00 uur. Jan Hartkamp: “De schreeuwveiling is inmiddels een vaste waarde op de zaterdagmiddag. Het veilingteam laat een voorwerp zien, wie interesse heeft kan bieden en als de hoogste bieder gevonden is wordt het voorwerp direct afgeleverd en afgerekend. Het is een ideale gelegenheid om voor een prikkie spullen op de kop te tikken die bij een ander overbodig zijn geworden.”

Programmaonderdelen die goed aanslaan bij het publiek, moet je behouden. “Maar het is wel goed om steeds scherp te blijven of er iets aangepast kan worden zodat het toch net even anders is dan voorgaande jaren”, vertelt de veilingmeester. “Daarom kunnen mensen dit jaar niet alleen voorwerpen, maar ook diensten aanbieden voor de veiling.” Waar kun je dan aan denken? ‘Bijvoorbeeld een dag straten of een avond oppassen.”

Hartkamp: “Het concept van de dienstenveiling is gelijk aan die van de schreeuwveiling. Wie spullen of diensten wil laten veilen betaalt zeven euro vijftig en krijgt na afloop het totale bedrag van de opbrengst. Het is mogelijk om aan te geven wat je als aanbieder minimaal wilt hebben voor je dienst. Dan weet ik op welk bedrag ik de dienst het beste kan inzetten. Wordt het minimale bedrag niet geboden, dan kan de aanbieder natuurlijk altijd zelf zijn of haar dienst ‘terugkopen’. Als commissie zorgen we ook dit jaar weer voor een aantal verrassingselementen, om voor de nodige afwisseling en hilariteit te zorgen.”

Inbrengen spullen en diensten

Spullen kunnen worden ingebracht op zaterdagochtend 17 augustus van 10.00 tot 12.00 uur op het kermisterrein aan de Ds. Kreikenlaan in Wesepe. Ook diensten kunnen op dat moment worden ingebracht, maar vooraf telefonisch doorgeven is ook mogelijk. Hartkamp benadrukt nog even dat het geen veiling is voor meubilair, witgoed en oude computers. Heldere veilingvoorwaarden zijn uiteraard belangrijk en deze zijn dan ook ruimschoots beschikbaar voorafgaande aan de veiling. Wil je vooraf meer informatie of een dienst aanmelden, neem dan contact op met Jan Hartkamp via 06 – 55 88 39 97.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.