onze man zoekt de coup

. Wanneer ik die afspraak met een paar jongens maakte en er vanaf Dalzicht invloog, hoorde je in de achterhoede de mannen in de belangrijke truien vloeken en tieren. Eigenlijk was de poging dan al geslaagd nog voordat die begon.’

Met drie colletjes van de 3e categorie, één van de 2e, één van de 1e en de finish op een col van hors categorie is een georganiseerde aanval zeer kansrijk volgens de Man. ‘Als de Sky-trein weer eens in de poep is gereden door Movistar moet ik nog zien hoe sterk Froome deze laatste etappe is.’ aldus Onze Man. ‘Zijn ploeg is vaker deze tour niet sterk genoeg gebleken en ook de onaantastbaar lijkende Chris Froome kan nog een totale inzinking krijgen, op de Alpe-d’Huez zat hij ook met een banaantje te weinig.’

Maar wie wint de etappe want het klassement is, met een straatlengte voorsprong van Froome toch wel gespeeld? ‘Klopt, Froome wint de tour. Voor de etappe zet ik in op een renner die we deze tour alleen gisteren echt gezien hebben: Robert Gesink. Hij voelt zich als een vis op het droge in de tour, spartelend en happend naar adem. Tijd om daar verandering in te brengen!’ Dus Gesink moet met een aantal sterke jongens een coup plegen en vanuit de start de aanval zoeken? ‘Goed geluisterd!’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.