Home / archiefcentraal / onze man nog even die klerekasseitjes

onze man nog even die klerekasseitjes

Wat gaat het worden in de Franse hoofdstad? ‘Een majestueuze sprint, een kroon op een prachtige tour voor Kittel, maar het kan ook in één klap de tour van Cavendish goedmaken. Dát maakt de sprint op de Champs-Élysées zo wonderschoon om naar te kijken.’

De sprint lijkt volgens Onze Man dus te gaan tussen de man van Man en de Duitse Wonder Boy. ‘Sagan pakt het groen, zoveel is wel duidelijk dus dat is niet meer interessant en voor de echte sprint komt hij toch te kort. Greipel faalt vast en zeker ergens in de aanloop naar de sprint. Die man is zo’n blok graniet dat houd je niet voor mogelijk, tegelijkertijd is het zo’n lieve man, die gaat voor iedereen aan de kant. Cavendish heeft ooit gezegd: “in elk been heb ik één André Greipel”, sprinters hebben zelden een minderwaardigheidscomplex, André Greipel is misschien wel een van de eersten.’

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.