Home / archiefcentraal / ongeluk lierderholthuisweg door snelheid

ongeluk lierderholthuisweg door snelheid

Om 19.50 uur reed de 23-jarige automobilist op de Lierderholthuisweg. Vermoedelijk heeft hij met hoge snelheid gereden, waardoor hij de controle over het stuur is verloren. De auto belandde op de kop in een naastgelegen sloot.

Beide inzittenden, de 23-jarige bestuurder en een vriend van hem waarvan op dit moment de personalia niet bekend zijn, raakten gewond. Zij zijn met onbekend letsel door ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Door de Verkeers Ongevallen Analyse wordt onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van het ongeval.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.