Home / archiefcentraal / nijmeegse drinken drinken drinken

nijmeegse drinken drinken drinken

Het credo van deze Nijmeegse Vierdaagse is drinken. En dan geen bier, maar water. Martijn Temmink, Raaltenaar en deelnemer aan de wandelvierdaagse, houdt ons op de hoogte van zijn bevindingen. “Het is vooral warm,” vat hij samen.

De derde dag, de dag van Groesbeek, liep de route over de zeven heuvelen. “Ik kende die heuvels al, dus ik wist wat ik kon verwachten. Het gevaar was echt de hitte. Drinken, drinken, drinken. Ik heb vandaag nog meer gedronken dan de vorige twee dagen.”

Lichamelijk trekt Temmink het goed. “De voetjes voelen goed. De masseur heeft gister aardig was weggehaald. Ik schudde na de heuvels een paar keer mijn kuiten en dat zat nog lekker los.” Of hij vrijdag, de laatste dag, de vierdaagse fluitend uitloopt? “Mwoah… Fluitend. Het moet wel goedkomen nu en zoals ik gister ook al zei: Anders gooi ik er wel een ibuprofen in.”

En of Martijn alleen maar water drinkt tijdens de vierdaagse? “Haha, we zijn net ook wel even een biertje wezen drinken hoor.”

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.