meer deelnemers fietsvitaal

De derde editie van Fietsvitaal op zondag 7 juli trok zo’n honderd deelnemers meer dan vorig jaar. Het mooie weer maakte dat veel Sallanders de fiets namen om één van de routes te fietsen. In totaal deden bijna vierhonderd fietsers mee.

Ouderenzorg

Fietsvitaal, een initiatief van Zorggroep Raalte, staat in het teken van elkaar op een leuke, sportieve en ontspannen manier ontmoeten. Verschillende locaties van Zorggroep Raalte openden tijdens het evenement de deuren, om bezoekers te informeren over de ontwikkelingen in de ouderenzorg. Dit gebeurde ruimschoots op de locatie Schuilenburg, die dit najaar opengaat. Ruim vijfhonderd bezoekers kregen informatie over de woon-en zorgmogelijkheden op deze locatie.

Ook het recentelijk geopende woonzorghuis Brugstede in Lemelerveld kon op veel gasten rekenen. Daarnaast trokken ook de andere locaties, Swaenewoerd, Angeli Custodes en Stevenskamp, Villa Annie en de zorgboerderijen ’t Oosterbroek in Luttenberg en Gasthoeve de Zonnebloem in Lemele veel belangstelling.

Tevreden

De organisatie van Fietsvitaal is zeer tevreden over het verloop van deze editie en de positieve reacties van de verschillende deelnemers. De traditie van de eerste zondag in juli is het Fietsvitaal lijkt hiermee stevig in het zadel gezet te zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.