mark van de kraats wint kokkiebikes tourspel

Het team van Van de Kraats, Spuiten & Slikken, bleef het team van plaatsgenoot Robert Boerkamp (Powershifter) met vier punten voor. Van de Kraats verzamelde 1852 punten met zijn sterrenteam. Grootverdieners in punten waren natuurlijk Tourwinnaar Christopher Froome, maar ook Peter Sagan en de toch wat getergde Mark Cavendish sleepten veel punten binnen voor onze klassementstoppers.

Wat Mark van de Kraats overhoudt aan het Tourspel? Een gloednieuwe Cannondale Caad 8 racefiets. Robert Boerkamp hoeft niet te treuren om zijn tweede plek, want hij wint een schitterende Polar RC3 gps, en dan nog de speciale Tour-editie ook. In totaal zijn er voor honderd deelnemers van het Tourspel prijzen. Kijk voor het complete prijzenpakket dat door KokkieBikes beschikbaar is gesteld op letour.nucentraal.nl.

Aan het Tourspel deden in totaal 971 wielerkenners mee. De laatste plek wordt na drie weken bezet door Bram van Dartel uit Wijhe. Hij verzamelde gedurende de Tour de France 111 punten. Van Dartel heeft pech dat we geen prijs voor de laatste plek hebben, want anders was rode lantaarn zeker naar hem gegaan.

Ook nog een bijzondere vermelding voor de u vast bekende Denne van Knöldert. Denne heeft met zijn voorliefde voor streek, regio en streektaal alleen maar renners uit zijn eigen Nederland opgesteld. Die renners reden, met name dankzij Bauke Mollema, 373 punten bij elkaar. Denne eindigde onderin het klassement van het tourspel op de 956e plek.

Wie wel heeft meegedaan aan het Tourspel, maar geen prijs in de wacht wist te slepen: Graag tot volgend jaar. Dan organiseren we vast weer een Tourspel. Wie niet kan wachten op de prijs van volgend jaar, moet dit jaar nog naar KokkieBikes in Lemelerveld. Je vindt de winkel aan de Kerkstraat. Zie ook staging2.kokkiebikes.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.