lemelerveldse kapsters in wereldwijde wedstrijd

Daniëlle Nijboer en Michelle Hagen, beide werkzaam bij Kapsalon Look Hair in Lemelerveld, hebben zich genomineerd voor de internationale haarkleurwedstrijd Color Zoom Challenge. Daniëlle in de categorie Global New Talent Colorist en Michelle in de categorie Global Creative Colorist.

Deze internationale haarkleurwedstrijd is een wedstrijd, waarvoor uit Nederland zes dames en drie heren genomineerd zijn. Marian Hemmers, eigenaresse van de kapsalon, is apetrots dat twee van de zes dames in haar kapsalon werken.

Daniëlle, sinds een half jaar in dienst bij Kapsalon Look Hair, heeft zich in een korte tijd opgewerkt naar een creatieve kapster met veel gevoel voor kleur. Michelle doet dit jaar voor de vierde keer mee.

Voor eind juli maakt een internationale jury bekend wie er op de eerste plaats is geëindigd in de drie categorieën. De tweede en derde plaats hebben ook een plek in het vliegtuig naar Los Angeles waar in oktober de wereld-finale plaats vindt. De winnaars van de categorieën mogen in Los Angeles laten zien wie de besten van de wereld zijn. Daniëlle en Michelle reizen voor de grote finale in oktober samen met Marian Hemmers, eigenaresse van Kapsalon Look Hair, naar Los Angeles (USA).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.