kop staartbotsing op n348 bij raalte

Op de N348 heeft woensdag een kop-staartbotsing plaatsgevonden. Het ongeluk gebeurde net buiten Raalte, ter hoogte van aspergekweker De Weerd. Gewonden vielen er gelukkig niet te betreuren, wel raakten de betrokken auto’s beschadigd.

Het ongeluk gebeurde vermoedelijk omdat de bestuurder van de achterste auto te laat opmerkte dat de auto voor hem stilstond op de weg tussen Raalte en Wesepe. De bestuurder van de achterste auto remde hard en probeerde de auto voor hem nog te ontwijken door de berm in te sturen, maar kon niet meer voorkomen dat hij de achterkant van het voertuig raakte.

Hij raakte met de linker voorkant van zijn auto de rechter achterkant van de auto voor hem. Tenminste één van beide voertuigen moest afgesleept worden. Passerend verkeer had geen last van de aanrijding. De schadeformulieren werden in de berm ingevuld, waardoor andere auto’s gewoon door konden rijden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.