Home / archiefcentraal / kop staartbotsing op n348 bij raalte

kop staartbotsing op n348 bij raalte

Op de N348 heeft woensdag een kop-staartbotsing plaatsgevonden. Het ongeluk gebeurde net buiten Raalte, ter hoogte van aspergekweker De Weerd. Gewonden vielen er gelukkig niet te betreuren, wel raakten de betrokken auto’s beschadigd.

Het ongeluk gebeurde vermoedelijk omdat de bestuurder van de achterste auto te laat opmerkte dat de auto voor hem stilstond op de weg tussen Raalte en Wesepe. De bestuurder van de achterste auto remde hard en probeerde de auto voor hem nog te ontwijken door de berm in te sturen, maar kon niet meer voorkomen dat hij de achterkant van het voertuig raakte.

Hij raakte met de linker voorkant van zijn auto de rechter achterkant van de auto voor hem. Tenminste één van beide voertuigen moest afgesleept worden. Passerend verkeer had geen last van de aanrijding. De schadeformulieren werden in de berm ingevuld, waardoor andere auto’s gewoon door konden rijden.

Lees ook

Alternatieve SW4D met versnaperingen onderweg in de herfstvakantie

RAALTE – De uit Coronanood geboren eerste Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse van 2020 heeft met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.