kom donderdag naar deventer op stelten

De VVV in Deventer raadt iedereen aan om donderdagavond al naar Deventer op Stelten te komen. Er worden namelijk zoveel bezoekers verwacht, dat de kans anders aanwezig is dat je dingen mist. Vorig jaar kwamen er ongeveer 140.000 mensen naar het populaire evenement in de Deventer binnenstad.

Deventer op Stelten gaat donderdagavond van start met openingsvoorstellen op het Grote Kerkhof en op de Worp. Tot en met zondag zijn er 150 verschillende voorstellingen te zien. De voorstellingen zijn gratis te zien.

Ga jij ook naar Deventer op Stelten. Stuur jouw mooiste foto’s naar redactie@deventercentraal.nl, dan plaatsen wij jouw foto op de site.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.