Home / archiefcentraal / knvb nog niet overtuigd van statribune

knvb nog niet overtuigd van statribune

De KNVB is nog niet akkoord gegaan met uitbreiding van de staplekken op de Brinkgreverwegtribune in de Adelaarshorst. Dat laat Eagles-voorzitter Edwin Lugt weten in het wekelijkse nieuwsbulletin van de club. De KNVB heeft een aantal extra vragen gesteld voordat er een definitief antwoord gegeven wordt.

Doordat de KNVB nog geen definitief akkoord heeft gegeven, kunnen nog niet alle supporters worden blij gemaakt met een seizoenskaart voor de tribune. “Wel zullen wij de komende dagen driehonderd aanvragen honoreren. We hadden het afgelopen seizoen een buffer op de Brinkgreverwegtribune vanwege de situering van het gastenvak op de IJsseltribune. Deze buffer is niet meer nodig nu het gastenvak is verplaatst naar de Leo Halle Tribune.”

De vragen van de KNVB worden in de komende dagen beantwoorden. “Het spreekt voor zich dat we hiermee meteen aan de slag zijn gegaan. We weten dat de tijd dringt, want op zaterdag 10 augustus staat de eerste thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag op het programma.”

Veel seizoenkaarthouders op de Brinkgreverwegtribune met een kaart voor de vakken 5, 6, 8 en 9 hebben de antwoordkaart teruggestuurd naar de club. De meerderheid van de reacties (ruim 80 procent) is positief over het voornemen meer sta-capaciteit te creëren. Twintig procent geeft aan te willen zitten.

Vrijdag zijn ook de eerste seizoenkaarten verstuurd, zo’n 2500 stuks. Dat is drie dagen later dan de bedoeling was. Mede dankzij de inzet van veel vrijwilligers, die deze week de jaarkaarten en een begeleidend schrijven in de enveloppe hebben gestopt, hebben we de eerste zending vanochtend aangeboden bij de post.

“Inmiddels is een tweede run (ongeveer3000 kaarten) aangeboden bij de drukker van de seizoenkaarten. De levertijd is ongeveer tien dagen, waardoor we uiterlijk begin augustus en dus tijdig voor onze eerste thuiswedstrijd deze kaarten kunnen versturen. Uiteraard houden wij u in deze wekelijkse nieuwsbrief op de hoogte van de voortgang.”

Lees ook

Bibliotheek Salland weer helemaal open

REGIO – Sinds maandag 27 september zijn de vestigingen van de Bibliotheek Salland weer volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.