kinderen timmeren heel dorp bij elkaar

172 Lemelerveldse basisschool leerlingen hebben afgelopen weer een geweldige timmerweek gehad. Op het Scoutingterrein ‘De Verbinding’ hebben zij de mooiste creaties gemaakt. Zo bouwden ze Zaal Dijk The Party Tower en daar nog een heel dorp omheen. Vanmorgen werd de timmerweek feestelijk afgesloten en mochten de kinderen hun bouwwerken weer afbreken. Wat ze in een week opgebouwd hadden lag binnen een half uurtje tegen de vlakte.

Na het sloopwerk kreeg iedereen ranja met gebak en werden twee jarigen in het zonnetje gezet. De timmerweek werd mede mogelijk gemaakt door de vele sponsoren, waaronder Landstede. Burgemeester Han Noten was deze dag om onbekende reden verhinderd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.