kinderen mogen zwemmen op kosten raadslid

Net als vorig jaar mogen kinderen op kosten van het Raalter gemeenteraadslid Ben Misha van 1 voor Allen zwemmen. Dit jaar wacht het raadslid de kinderen niet in Heino bij de Tippe op, maar bij de ingang van zwembad Tijenraan in Raalte.

Wie op kosten van de volksvertegenwoordiger wil zwemmen (hij betaalt voor honderd kinderen), kan op dinsdag 9 juli tussen 12.00 uur en 14.00 uur naar binnen. Je kunt dan zwemmen tot ongeveer 17.00 uur. Misha droeg eerder een deel van zijn verdiensten als gemeenteraadslid af aan de partijkas van de SP, maar omdat hij geen deel meer uitmaakt van die partij besteedt hij dat geld nu anders.

Eigenlijk had Misha een andere dag voor deze actie in zijn hoofd. “Ik wilde eigenlijk graag de laatste schooldag van het jaar doen, maar dat kwam bij Tijenraan erg slecht uit. Er waren al groepen geboekt en als er dan ook nog een honderd kinderen zouden komen zwemmen, zou dat voor erg veel drukte voor het personeel zorgen. Daarom hebben we nu een andere dag afgesproken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.