Home / archiefcentraal / jordy luisman zesde op nk wielrennen

jordy luisman zesde op nk wielrennen

Jordy Luisman is dinsdag zesde geworden op het Nederlands Kampioenschap wielrennen in Chaam. De renner van ATB & Cyclocross Team Lemelerveld deed mee aan de wedstrijd voor Elite renners zonder contract. De wedstrijd werd verreden onder extreem hoge temperaturen voor Nederlandse begrippen. Op een parcours van 5,2 kilometer moesten de renners in totaal 140 kilometer afleggen.

Tijdens de eerste koershelft werd er veel aangevallen en lag het tempo hoog. De beslissende slag viel echter nog niet. Pas in het laatste uur van de wedstrijd sprong Jordy twee maal met een groepje mee waarvan de tweede keer raak was. Met een kopgroep van elf man ging hij de finale in. In de voorlaatste ronde deed Jordy nog een gooi naar het podium door samen met een andere renner weg te rijden uit de kopgroep. Helaas werden zij op vijf kilometer voor de meet terug gepakt. De wedstrijd draaide uit op een eindsprint met de kopgroep. Jordy wist uiteindelijk nog een knappe zesde plaats te behalen.

Kijk voor meer info op www.atbteamlemelerveld.nl

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.