ivanka harmsen wint luxe tuinset

Ivanka Harmsen uit Heino heeft de tuinset ter waarde van bijna achthonderd euro van de actie van Koopplein Raalte/Olst-Wijhe en Tuinmeubelcentrum Wijhe gewonnen. Om kans te maken op de tuinset moest je minimaal drie advertenties op het Koopplein plaatsen. Ralf Voskes van Tuinmeubelcentrum Wijhe reikte de prijs uit.

Koopplein Raalte/Olst-Wijhe is een lokale handelsplaats waarop alleen eigen inwoners mogen adverteren. Onbeperkt en gratis, ongeacht de waarde, dus ook bijvoorbeeld huizen, auto’s en boten. Alles dicht bij huis waarbij de kans op oplichting nagenoeg is uitgesloten. Verder zorgt het voor weinig reistijd en er zijn geen verzendkosten. Advertenties gaan na zestig dagen naar het archief en worden drie dagen later herplaatst, gratis en automatisch.

Kijk op koopplein.nl/raalte voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.