in vier stappen naar maatwerk barkruk

Keukenland Wijhe heeft een concept bedacht om je eigen unieke verstelbare barkruk te creëren in slechts vier stappen. Het idee ontstond als volgt. ‘Wanneer je door de showroom loopt bij Keukenland Wijhe dan zijn er veel kook- en spoeleilanden te zien in de hedendaagse keukens. “Wat zou er nog mooier zijn dan om hier aan te kunnen zitten? Hoog zitten is een trend aan het worden maar dan kom je al snel in een standaard barkruk die vaak te hoog of te laag zit”, vertelt Fred de Roos.

Keukenland Wijhe heeft hiervoor een concept bedacht namelijk de INCH maatwerk barkruk. Je creëert jouw eigen unieke verstelbare barkruk in vier eenvoudige stappen. Stap 1: Kies het model van de zitting. Hierbij heb je de keuze uit zeven verschillende zittingen. Stap 2: Maak de keuze tussen een ronde of vierkante rvs voetplaat. Stap 3: Zoek een voetsteun uit. Er zijn vier verschillende voetsteunen leverbaar. Stap 4: Selecteer de stof en kleur; zwart kunstleer of 23 kleuren echt leer.

Alle krukken zijn door middel van een gasveer in hoogte verstelbaar, zodat je in iedere situatie goed kunt zitten. De maatwerk barkrukken zijn al leverbaar vanaf 225 euro per stuk en tijdelijk betaal je slechts 199 euro.

Voor meer informatie kom langs bij Keukenland Wijhe aan de Wengelerafweg 6 in Wijhe, kijk op staging2.keukenland.nl of mail naar info@keukenland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.