heinoos stel loopt vierdaagse elf keer uit

Ze maken er zelf niet een al te grote ophef van, maar dat maakt het niet minder bijzonder. Hein en Ria Eilert uit Heino hebben dit jaar voor de elfde keer de Vierdaagse uitgelopen. Reden voor Flip Jonkman om een stukje op te sturen.

Blaren kennen de Eilerts niet. Hein Eilert: ‘In ieder geval hoop ik nog drie edities van de Vierdaagse mee te maken, want dan ben ik er tijdens de 100e editie ook bij.’

Ook dit jaar hebben Hein en Ria de Nijmeegse Vierdaagse zonder problemen uitgelopen. En… ze komen altijd zeer goed voorbereid aan de start. ‘Dan kan het haast niet mis gaan’, aldus het echtpaar Eilert uit Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.