heikeras blokje om op 14 juli

Fietstoerclub Heikera houdt zondag 14 juli de 46ste editie van Blokje Om, een NTFU-fietstocht met routes van 40, 60 en 100 kilometer. Alle routes zijn met duidelijk zichtbare bordjes bepijld.

De start en finish is bij cafe-restaurant De Veldhoek in Heino. Starten voor de 40 en 60 km kan tussen 09.00 uur tot 12.00 uur. Voor de 100 kilometer kun je vanaf 08.00 uur van start. De sluitingstijd van de eindcontrole is om 16.30 uur, dus je hebt alle tijd om te genieten van de route.

Alle routes gaan in noordoostelijke richting, waarbij de deelnemers van de 40 km richting Rechteren en Vilsteren fietsen en daar ook een rustpunt zullen vinden.De 60 km fietsers gaan nog iets verder naar het noordoosten, namelijk via Giethem en Ommen richting de ‘Sahara’ (Zeesserbos), waarna zij een rustpunt bereiken. De terugweg gaat via Archem, Lemele en Lemelerveld.

De 100 km doet eveneens de Sahara aan, maar gaat dan verder via Junne, Stegeren (rustpunt), naar Hardenberg, Rheeze, Diffelen, Beerzerhaar, Den Ham, waarna je langs het mooie riviertje De Regge fietst om uiteindelijk bij Lemele weer aan te sluiten op de 60 km.

De deelnamekosten bedragen 3,50 euro per persoon. NTFU-leden krijgen een korting van 1 euro. De deelname voor kinderen t/m 12 jaar is gratis. Tegen een geringe meerprijs is een herinnering verkrijgbaar.

Voor meer informatie kunt u terecht bij toerleiders Johan Hilgenkamp, tel. 0529-497459

en Gerrit Brinkhuis, tel. 0572-356621. Zie ook staging2.heikera.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.