grootste vuurkorf van wereld in okkenbroek

De grootste vuurkorf van de wereld staat zaterdagavond op het Okkenbrooksfeest in Okkenbroek. “We hebben overwogen om mee te doen met het Guinness book of records, maar in verband met de de voorwaarden verbonden aan het vastleggen van een record en het gebrek aan tijd om hieraan te voldoen hebben wij hier van afgezien,” laat Erwin van Schooten van de organisatie weten. “Desalniettemin wordt het een uniek vreugdevuur.”

Op zaterdavond, in het weekend van het Okkenbrooksfeest, wordt rond 20.00 uur, tijdens een grootschalige BBQ, een vreugdevuur in de vorm van de grootste vuurkorf ooit ontstoken op het feestterrein. Rond 21.00 wordt het vuur verder aangewakkerd door de Reeperbahner Stimmungsmacher band.

Er gaat ongeveer acht kuub hout in de vuurkorf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.