gratis trainingshesje voor deelnemers sw4d

De organisatie van de SW4D (Sallandse wandelvierdaagse) geeft sinds vorige week gratis trainingshesjes aan deelnemers van de SW4D, met de achterliggende gedachte: Fit en veilig op weg naar de Sallandse Wandelvierdaagse. Met een reflecterend trainingshesje is iedereen zichtbaar voor het verkeer.

De trainingshesjes worden opgestuurd naar de deelnemers van de SW4D die een persoonlijke wandel of trainingsfoto opsturen naar de organisatie van de SW4D. Het mag een wandelkiekje zijn van een eigen wandeltraining, van een wandelvriend(in) in actie, maar het mag natuurlijk ook een foto zijn van een favoriete wandelroute in Salland Wandelland.

De trainingshesjes zijn in trek, want de spontane wandelfoto’s stromen binnen. De organisatie ontvangt foto’s van sportieve Sallanders, maar ook uit Zwolle, Huissen en Giethmen worden trainingsfoto’s gestuurd.

Na het overweldigende succes van vorig jaar is er dit jaar weer de mogelijkheid deel te nemen aan de groepstrainingen van Fit! op weg naar de Sallandse Wandelvierdaagse. De deelnemers van vorig jaar zijn nog steeds laaiend enthousiast. “Wij proberen met de SW4D Fit! groep twee keer in de maand te wandelen en het is dan hartstikke gezellig. Tijdens de Nijmeegse vierdaagse hebben zelfs drie SW4D Fit! wandelaars meegedaan. Dit vind ik écht fantastisch”, aldus Bennie Wiefferink (58) uit Raalte.

Ook Hanneke Berenpas (26) uit Mariënheem heeft vorig jaar genoten van het trainingsprogramma SW4D Fit!. “In de groep was een gezellige sfeer. Ik ben aangestoken door het wandelvirus”.

Het nieuwe trainingsprogramma start op zaterdag 7 september. Onder deskundige begeleiding van wandeltrainer Jan Jonkman en sportmasseur André Nijenhuis worden de wandelaars klaargestoomd om dit najaar fluitend en zonder blessures de 20 kilometer van de SW4D uit te lopen. Fit! op weg naar de Sallandse Wandelvierdaagse is een samenwerking van Raalte Gezond!, Fysio Therapie Salland, Vital Center, Olympisch Netwerk Overijssel, Nobach Schoenen & Podologie, Salland Zorgverzekeringen en SW4D.

Digitale wandelfoto’s mogen opgestuurd worden naar marketing@sw4d.nl of per post naar:

Sallandse Wandelvierdaagse

t.a.v. WandelFit & Veilig

Spitsstraat 25

8102 HW Raalte

Let op: in de e-mail of brief vermelden op welke locatie de wandelfoto is gemaakt. Per persoon is er één trainingshesje beschikbaar en… op is op 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.