gouv plaatst beelden fietsdieven toch niet

Café De Gouverneur uit Raalte plaatst toch geen beelden op internet van twee jongens die maandag 2 juli een fiets hebben gestolen bij het café. Het café stelde de dieven twee weken geleden een ultimatum. Wanneer zij de fiets binnen een week niet terug zouden brengen, zouden er beelden van de twee op YouTube gezet worden. De jongens hebben zich niet gemeld, maar de beelden worden niet gepubliceerd.

“Toch wel een klein beetje uit bescherming van deze jonge jongens willen we de beelden ervan nog niet plaatsen. Wel hebben we nu een foto gevonden van een dergelijke fiets”, valt te lezen op de Facebook-pagina van de kroeg. “Mocht U deze zien en er zeker van zijn dat deze van onze medewerker kan zijn, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.