goede prestatie erwin scholten op lemeler esch

Erwin Scholten heeft deze week een uitstekende prestatie geleverd op de Lemeler Esch. Jan Hekman leverde ons onderstaand verslag aan.

‘Drie speler spelers speelden deze ronde onder Parr, Erwin Scholten speelde een rondje 51, drie onder parr. Jan Hekman en Henk Bendijk hadden 53 slagen nodig dus één onder parr. Parr was er voor Harry Eshuis hij had 54 slagen nodig om de 18 holes te bedwingen. Hans Strijkveen met 55 slagen en Herman Scholten 56 slagen, Theo Otten 57 slagen en Jan Willem van de Berg 58 slagen en Jan Nekkers 59 slagen en Diny Fransen met 62 slagen kregen voor het strokeplay klassement punten.

Voor het stableford klassement was het rondje van Henk Bendijk met 53 slagen goed voor 42 stableford punten en hierdoor speelde Henk zijn handicap met 1.6 naar beneden tot 3.4. Erwin Scholten voor zijn ronde 51 en Jan Hekman voor zijn ronde 53 speelden 39 stableford bij elkaar.

Erwin heeft nu een handicap van -0.2 en Jan Hekman staat nu op 1.2.In het tussenklassement stableford nam Erwin Scholten de leiding over met 90, gevolgd door Herman Scholten met 85 en Dinand Scholten met 78 punten. In het strokeplay klassement gaat Herman Scholten op kop met 133 punten, gevolg door Hans Strijkveen met 122 en Erwin Scholten met 114. Theo Otten en Jan Hekman volgen met 78 punten en Jan Nekkers zit weer met 77 punten deze op de hielen.

Voor de volledig uitslagen en tussen standen zie staging2.nppb.nl baan Lemele.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.