galerie het grote glas presenteert continuity

Galerie het Grote Glas presenteert “CONTINUITY” Een expositie van de Ierse kunstenares Martha van der Meulen. Martha creëert kunstwerken van rubber. Het rubber wordt gecombineerd met andere materialen en beschilderd.

Het rubber, binnenbanden van fietsen, auto’s en tractoren is op zichzelf een prachtig materiaal. Er zijn vele mogelijkheden met het materiaal die zij onderzoekt en hieruit komen verassende resultaten. Het is een continu proces van teruggrijpen naar het bekende en het ontwikkelen van technieken die weer nieuwe beelden opleveren Het werk hier te zien is ontstaan in haar studio in het noordwesten van Ierland.

Op haar fietstochten door het prachtige Ierse land laat zij zich inspireren door het landschap, de rust die de plek biedt en de spectaculaire constant veranderende kleuren. In haar recente werk laat ze ons meevoelen in de reis die we eigenlijk allemaal dagelijks maken. In realiteit en in onze geest. Martha’s boodschap: geniet van het moment op je reis. Galerie het Grote Glas. Welsummerweg 29 Dalfsen. Juli en augustus op zondag van 13.00 – 17.00 uur en op afspraak. Kijk voor meer informatie op staging2.splinternatuurlijkwonen.nl/kunst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.