ga jij de uitdaging aan met top fit salland

Bootcamp-trainingen in Luttenberg, kidsBootcamp, bootwalk, personal training en VirtuRealCycling. Marthijn Veldkamp werd door omstandigheden gedwongen om een carrièreswitch te maken. Die omstandigheid grijpt hij aan om van zijn passie zijn beroep te maken. Een persoonlijke uitdaging die hij samen met zijn vrouw Marloes aan gaat.

Inmiddels zijn ze begonnen met het geven van bootcamp-trainingen in Luttenberg en Haarle. Volgens eigen een succes. “Bootcamp is een training die oorspronkelijk bedacht is om Amerikaanse soldaten te trainen. Maar nu is het een training voor het hele lichaam” vertelt Mathijn. “Zeer afwisselend en op ieder niveau uit te voeren. Het mooie van Bootcamp is dat iedereen mee kan doen. Ben je een gevorderde sporter? Dan krijg je een moeilijkere versie van de oefening. Ben je een beginnende sporter? Dan krijg je een makkelijkere variant. Mannen en vrouwen trainen met elkaar. Je traint uithoudingsvermogen, kracht, souplesse en explosiviteit. Dit in combinatie met een beetje humor, interactie en frisse lucht is natuurlijk een supermanier om top fit te worden.”

Voor de kids van 8 t/m 12 jaar is er in Luttenberg nu de kidsbootcamp op dinsdagmiddag. Doel van deze les is dat kinderen zich fitter en sterker gaan voelen, maar vooral om lekker samen te bewegen en plezier te hebben. Ze maken gebruik van hun eigen lichaam, maar ook van boomstammen, touw, emmers, ballen, water etc. Iedere week weer een beetje anders. Plezier maken maar ook hard werken. Dit is natuurlijk ook een prima activiteit voor een kinderfeestje.

Binnenkort willen ze ook starten met de Bootwalk. Hier wordt niet hardgelopen, maar in een lekker tempo gewandeld. Deze wandelingen worden afgewisseld met een aantal lichte spierversterkende oefeningen. Bootwalk is echt geschikt voor alle leeftijden en alle niveaus. En het is vooral leuk en gezellig.

Daarnaast kun je Mathijn inhuren als Personal Trainer. Hij komt bij je thuis of er wordt op een andere locatie getraind. Personal Trainer is niet alleen maar voor de drukbezette managers, rijke Gooische vrouwen of bekende Nederlanders. Maar ook voor jou. Je krijgt een schema op maat en samen wordt er voor gezorgd dat je doel bereikt wordt. Ook kun je Mathijn inhuren voor een smallgroup training. Dat is eigenlijk een Personal Training maar dan in een klein groepje.

En waar Mathijn en Marloes helemaal enthousiast over zijn, zijn de 2 nieuwe fietsen die ze hebben aangeschaft. Met deze (spinning) bikes kun je virtueel de Mont Ventoux, de Alpe d’Huez, de Galibier, de Passo Stelvio en nog veel meer bergen beklimmen. Maar niet alleen met beeld, je voelt ook de echte weerstand van de berg. Ze hebben er twee, zodat je ook tegen elkaar kunt racen. “Dit is echt zo leuk! Je eigen Tour de France of Giro d’Italia fietsen”, vertelt een superenthousiaste Mathijn.

Je kunt bij Top Fit Salland een fiets reserveren en je eigen top kiezen.

Mathijn en Marloes zijn nog druk bezig met het vinden van een geschikte locatie om hun activiteiten uit te breiden. Ze willen graag iedereen in beweging krijgen. Niet alleen omdat het goed voor je is, maar ook omdat het leuk is.

Wil je meer informatie kijk dan op de site staging2.topfitsalland.nl of bel 0572-302230.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.