flybuster nieuw bedrijf voor vliegenbestrijding

FlyBuster.nl is een nieuw bedrijf in Lemelerveld met innovatieve producten voor vliegen en ongediertebestrijding voor bedrijven en particulieren. Doelstelling is om nieuwe producten te importeren en in Nederland in de markt te zetten.

Het bedrijf komt met FlyBuster vliegenvangers voor bedrijven en particulieren. Deze vliegenvangers werken met ‘one way’ openingen en biologische lokvloeistof. De openingen zorgen ervoor dat de vliegen niet meer naar buiten kunnen als ze binnen zijn. Flybuster werkt steeds aan nieuwe producten.

Vliegenoverlast komt veel voor bij vee, paarden en afval en zijn het meest te vinden in en rondom stallen. Vliegen komen af op zweet van zoogdieren en worden aangetrokken door de geur en het vocht wat de benodigde mineralen oplevert. Bij koeien en paarden zitten vliegen vaak rond de ogen, waar ze het traanvocht opzuigen. FlyBuster.nl garandeert dat met het gebruik van hun product, de vliegenoverlast vermindert met tachtig à negentig procent.

Flybuster heeft ook een systeem ontwikkeld waarmee een gebied vliegvrij kan worden gemaakt. Het systeem voor “The No Fly Zone” vind je in de bijlage.

Ook voor Particulieren is er een vliegenvanger ontwikkeld welke gemakkelijk op vrijwel elke locatie geplaatst kan worden. Hetzelfde geld voor Horeca, Tuinen, Parken, Campings, Zwembaden en Sportparken.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met info@flybuster.nl. Voor bestellingen, informatie, productomschrijvingen en video’s kun je terecht op staging2.flybuster.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.