eagles oefent tegen az in terwolde

Go Ahead Eagles speelt dinsdag 9 juli in Terwolde tegen AZ. De wedstrijd tegen de ploeg van trainer Gertjan Verbeek begint om 19.00 uur.

De ploeg uit Alkmaar is op trainingskamp in Epe en speelt die avond met de volledige selectie de ‘Intermontagezomerwedstrijd’. AZ raakte afgelopen week twee spelers kwijt. Adam Maher ging naar PSV en spits Jozy Altidore bereikte een akkoord met de Engelse club Sunderland. AZ versterkte zich afgelopen weken wel met onder andere Nemanja Gudelj (NAC), Jan Wuytens (Utrecht), Eli Babalj (Melbourne Heart) en Jeffrey Gouweleeuw (Heerenveen). Natuurlijk zullen ook spelers als Willie Overtoom, Nick Viergever, Viktor Elm en Roy Beerens te zien zijn.

Tickets zijn voor aanvang van deze Intermontage zomerwedstrijd te koop bij de ingang van het sportcomplex. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Van Boekel. De entree bedraagt 7 euro voor volwassenen en kinderen tot en met 12 jaar betalen 4 euro. De kassa’s gaan open om 17.30 uur.

Je kunt het terrein van SV Terwolde vinden aan de Everwijnstraat in Terwolde (Gelderland) In Terwolde wordt je via parkeerbordjes verwezen naar parkeerterreinen rondom het sportcomplex. In verband met wegwerkzaamheden in Terwolde wordt je verzocht gebruik te maken van deze gratis parkeerterreinen aan de Molenweg en de Kolkweg.

De komende weken staan de volgende wedstrijden van Go Ahead Eagles gepland: zaterdag 13 juli GA Eagles tegen Excelsior (16.00 uur), dinsdag 16 juli Go Ahead Eagles-Coventry City (Eng) (19.00 uur) en op zaterdag 20 juli speelt de Deventer club tegen Bayer Leverkusen O/23 (aanvang: 16.00 uur)

Entreeprijzen voor deze wedstrijden zijn: 4 euro t/m 12 jaar en vanaf 13 jaar 7 euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.