Home / archiefcentraal / eagles in rood gele bus naar uitwedstrijden

eagles in rood gele bus naar uitwedstrijden

De spelers en de technische staf van Go Ahead Eagles worden de komende jaren in een rood-gele bus van TCR Vervoer vervoerd. De bus wordt, tot grote vreugde van de fans, volledig in de huisstijl van Go Ahead Eagles. TCR en Go Ahead Eagles zijn een samenwerking voor drie jaar aangegaan. De bus krijgt naast de nieuwe huisstijl ook een volledig nieuw interieur.

“We zijn nu druk bezig om dit voor 4 augustus, wanneer de eerste uitwedstrijd gepland staat, klaar te hebben”, zegt Bas Roescher van TCR Tours. TCR Tours is al tien jaar de huisvervoerder van het eerste elftal.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.