eagles gala in deventer schouwburg

Go Ahead Eagles houdt op donderdag 7 november een groots Eagles-gala in de Deventer Schouwburg. De avond is speciaal voor alle Eagles Businessclub-leden, maar ook voor alle ondernemers en netwerkclubs uit Deventer. Het wordt een avond met vele optredens van bekende artiesten.

De avond start met een spectaculaire opening in de grote zaal en daarna zijn er over vijf podia vele optredens en lekkere hapjes en drankjes in alle zalen van de Deventer Schouwburg. De entree bedraagt 150 euro, inclusief gratis drank, champagne en hapjes. Een tip van de organisatie: Je krijgt de factuur op je bedrijfsnaam en de entree is dus fiscaal aftrekbaar.

Gastheer van de avond is Deventer bekendste presentator Viktor Brand van SBS6. Hij heeft ook toegezegd te helpen met het bemiddelen met de artiesten. De eerste artiest die al gestrikt is, is Lee Towers. Bovendien wordt er geprobeerd enkele deelnemers van The Voice of Holland naar de schouwburg te halen.

Het gala begint om 20.00 uur en gaat door tot 2.00 uur. De dresscode is ‘black tie’. Via staging2.eaglesgala.nl en Facebook blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.