drogisterijnl op shirt go ahead eagles

Go Ahead Eagles heeft in Drogisterij.nl een nieuwe tricotsponsor gevonden. In het seizoen 2013-2014 staat de uiting van Drogisterij.nl op de borst van het shirt. Beide partijen hebben een éénjarige overeenkomst gesloten. Over de hoogte van het sponsorbedrag worden door beide partijen geen mededelingen gedaan.

Drogisterij.nl is onderdeel van Holland Health Group bv, bekend van Natushop.nl en Medi-Marketing.nl. Zij worden vertegenwoordigd door Kees Vierhouten en Arien de Vin. Kees Vierhouten is eigenaar van de Vierhouten Groep, bekend van onder meer Portex.nl, Portex-Holland.nl, Mondipal.nl en Presswood.nl.

Het bekende Drogisterij.nl is de online drogist van Nederland en heeft meer dan 40.000 producten op voorraad. Drogisterij.nl staat bekend om haar goede service, advies en leuke aanbiedingen. Drogisterij.nl is de nummer één in gezondheid en persoonlijke verzorging, een uitstekende combinatie met de sportieve prestaties van Go Ahead Eagles. De winnaarsmentaliteit van Go Ahead Eagles sluit aan bij de ambities en doelstellingen van Drogisterij.nl.

‘We zijn zeer content met deze nieuwe ambitieuze Partner’, zegt voorzitter Edwin Lugt. ‘Drogisterij.nl is een landelijk opererend bedrijf en heeft als doel via Go Ahead Eagles haar naamsbekendheid verder te vergroten. Als eredivisieclub kunnen wij Drogisterij.nl een geweldig podium bieden. Al onze competitiewedstrijden worden rechtstreeks uitgezonden door FOX en zijn uitgebreid in samenvatting te zien bij NOS Studio Sport.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.