dit wordt de nieuwe spelersbus van eagles

Go Ahead Eagles krijgt een nieuwe spelersbus en dit is de eerste foto. De eerste voorbereidingen zijn inmiddels getroffen voor de spelersbus. De basiskleur is rood, geheel in de huisstijl van Go Ahead Eagles.

“We zijn nu druk bezig om de bus voor 4 augustus, wanneer de eerste uitwedstrijd gepland staat, klaar te hebben”, zegt Bas Roescher van TCR Tours. De bus krijgt naast de nieuwe huisstijl van buiten ook een volledig nieuw interieur.

Nieuwsgierig naar het eindresultaat? LIKE TCR Tours op Facebook en je bent als eerste op de hoogte van de geheel nieuwe bestickering van de spelersbus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.