dieksiepop belooft een groot feest te worden

Haarle staat zondag 21 juli in het teken van Dieksiepop met headliners John Coffey en Elementary Penguins en een veelbelovende surprise act. De fundering van de Palthetoren is gecheckt en de boeren maken zich op voor een aantal weken zonder vers gelegde eieren.

Van John Coffey wordt verwacht dat zij letterlijk de tent af zullen breken. Als Rock ’n Roll nog niet was uitgevonden dan had John Coffey het gedaan. Hun optredens kenmerken zich door kolkende moshpits, crowdsurfers en een liveshow waar je ‘u’ tegen zegt. Deze band stond dit jaar ook op Dauwpop en is na Dieksiepop te bewonderen op onder andere de Zwarte Cross en Lowlands.

The Elementary Penguins gaan hoogstwaarschijnlijk zorgen voor buitensporig dansgedrag dat de blaren-prik-post op Dieksiepop nog veel werk gaat opleveren. Hun singles “everybody knows my name, especially on the dance floor” en “we are all too young for rock ’n roll suicide” waren veelvuldig te horen op de Nederlandse radio. Stilstaan is geen optie bij dit Amsterdamse trio.

Ook zijn the Pikey’s terug van weg geweest. De band stond in 2011 ook al op Dieksiepop en zorgde er toen samen met onder andere de Handsome Poets voor dat het dak er af ging. Andere acts die op Dieksiepop te bewonderen zijn: The Road Home, de Kaasverzamelaars en de meest controversiële dorpsdichter van Nederland: Thijs Poelhekke. Deze laatste zal de cultuurbehoeftigen onder ons voorzien van ‘oorgastische gedichten’.

Tot slot is er ook nog een surprise act. Dit is natuurlijk geheim, maar wel kunnen we vast verklappen dat het gaat om een band van formaat die de boeken in zal gaan als een van de meest spectaculaire surprise acts die ooit op Dieksiepop heeft gestaan. Wees voorbereid op een knallend feest, suizende oren en klamme oksels. Dit jaar is er nog meer energie in de aankleding gestoken en zullen de bezoekers wederom getrakteerd worden op onverwachte wendingen, vliegende kussens, lekkere koele biertjes en verdomd goede muziek.

Dieksiepop is zondag 21 juli aan de Haarlerveldweg in Haarle. Het terrein is geopend vanaf 16.00 uur en de entree bedraagt 7 euro. Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van Dieksiepop of op staging2.dieksiepop.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.