de goudzoekers bereiken liverpool

De Goudzoekers, het aan de Cannonball Run deelnemende team uit Raalte, hebben donderdag Liverpool bereikt. Afgelopen week startte de Run bij Van der Valk in Zwolle. De Goudzoekers bestaan uit Roné van der Vliet, Bram Overweg, Leon Alferink en Ramon Veldman.

De Cannonball Run is een vijfdaagse autovakantie via landelijke routes, waar snelheid geen rol speelt en vindingrijkheid en plezier voorop staan. De race gaat door Engeland, Schotland en Wales en is bijna 3000 kilometer vol avontuur, benzinelucht en pk’s. Ook krijgen de deelnemers onderweg een aantal, vaak vreemde, opdrachten te vervullen.

De heren, allen lid van de Ronde Tafel Zuid Salland, zien hun deelname aan deze rally als een nieuw hoofdstuk in hun boek met ‘stoere jongens verhalen’. De opbrengst van de race zal voor een groot deel naar de CliniClowns gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.